Foto_voor_stukjeLeeftijd:                              20 jaar

Opleiding:                          Built Environment: Bouwtechnische bedrijfskunde

Stageperiode:                   29 augustus tot 26 januari

Bedrijf:                               Janssen de Jong Projectontwikkeling; regiokantoor West, Utrecht

 

Ik ben student Built Environment: Bouwtechnische bedrijfskunde met de afstudeerrichting; Projectmanagent aan de hogeschool van Amsterdam. Daarin zit ik in mijn derde leerjaar. Woonachtig te regio Utrecht en geïnteresseerd in de projectontwikkeling ben ik hier terecht gekomen.

Mijn interesse voor projectontwikkeling is tijdens mijn studie opgebloeid en sinds ik begonnen ben bij Janssen de Jong Projectontwikkeling is dit alleen maar verder gegroeid. Er worden hier mooie projecten gerealiseerd en het is geweldig om daar een steentje aan bij te dragen.

In mijn stageperiode houd ik mij hier vooral bezig met de ‘voorkant’ van de ontwikkeling, onder andere meewerken in de acquisitie. De haalbaarheid van een locatie toetsen, een locatie uitwerken of het uitzoeken van de stand van de woningmarkt in een omgeving zijn voorbeelden van de werkzaamheden die ik hier doe.

Binnen deze informele werkomgeving is het prettig stagelopen, ik leer veel en word meegenomen in de verschillende lopende projecten. De collega’s zijn zeer betrokken bij mijn leerproces en dragen hier dan ook aan bij. Naast de groei in kennis merk ik ook dat ik groei als persoon. Misschien wel het belangrijkste van stagelopen!

 

‘’Binnen deze informele werkomgeving is het prettig stagelopen’’