De Bolst

Erp

  • ProgrammaCirca 300 woningen
  • StatusIn ontwikkeling/ In uitvoering
  • Partner(s)BPD Projectontwikkeling
Ga naar projectwebsite
Karin van der Vliet Meer weten? Bel Karin 088-355 9404

Nieuwbouwplan De Bolst ligt in het gezellige Brabantse dorp Erp. In de wijk staan veel verschillende woningen, van patiowoningen tot grote vrijstaande villa's, zelfbouw, huur- en nieuwbouwwoningen. Een veelzijdige wijk die in verschillende fases gebouwd wordt. In deze wijk zijn al verschillende type woningen gereed en bewoond. In totaal komen hier zo'n 300 woningen.

De realisatie van fase 3 is in volle gang en de woningen krijgen al vorm. Welstand is akkoord met het ontwerp van de woningen van fase 4. Fase 4 bestaat uit 18 rijwoningen, verdeeld over 5 rijtjes. Alle woningen zijn met hun voorgevel gesitueerd aan het park. Je loopt dus zo vanuit je voordeur het park in. De woningen zijn ontworpen in een traditionele dorpse architectuur die past in deze omgeving met zijn prachtige natuur en landerijen. De verwachting is dat de woningen einde van het eerste kwartaal van 2022 in verkoop gaan. De eerste schetsen van het stedenbouwkundig plan voor fase 5 zijn ook al in de maak, zodat de ontwikkeling van fase 5 snel na fase 4 kan volgen.

De Bolst biedt een mooi, gevarieerd aanbod voor jong en oud. De woningen worden gebouwd in een traditionele, dorpse architectuurstijl die past in de omgeving met haar prachtige natuur en landerijen. Vanuit de Bolst heb je met de fiets binnen een paar minuten het gezellige dorpshart met de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. 

De Bolst is een samenwerking van Janssen de Jong Projectontwikkeling en BPD Projectontwikkeling. 

Gerelateerd nieuws

Relevante expertise