Onze kernwaarden

Onze vijf kernwaarden zitten verankerd in het DNA van onze mensen en waarborgen een prettige samenwerking.

Circulair

We kijken met een circulaire bril naar projectontwikkeling. Onze visie is dat gebouwen mee moeten kunnen veranderen met de tijd qua gebruik en omvang (modulair en adaptief). We stimuleren hergebruik zonder natuurlijke hulpbronnen onnodig uit te putten, de leefomgeving te vervuilen en ecosystemen aan te tasten. We laten ons hierbij adviseren door vooraanstaande partners op het gebied van circulariteit en natuurinclusiviteit.

Lef

We ondernemen met lef. We zien overal mogelijkheden en staan open voor veranderingen. We nemen initiatief en durven weloverwogen risico’s aan te gaan vanuit het motto ‘No guts, no glory!’.

Oplossingsgericht

We signaleren uitdagingen vroegtijdig en handelen snel en accuraat. Hierbij hanteren we een open vizier en pakken zaken net even anders aan. Samen komen we tot een oplossing die het gezamenlijk belang dient. Hierin nemen we verantwoordelijkheid en houden de regie.

Samen

We geloven dat we beter ontwikkelen met de inbreng van anderen. We luisteren naar en verplaatsen ons in de ander en delen onze kennis en ervaring. Samen werken we aan een optimaal eindresultaat voor alle betrokkenen.

Energiek

We bruisen van energie, zijn daadkrachtig en gaan proactief te werk. We bewegen mee met en anticiperen op innovaties. We acteren milieubewust. Zoveel energie als we in onze projecten stoppen, zo weinig energie proberen we onze woningen te laten verbruiken.

CLOSE the circle together!

Bekijk hier de video over onze kernwaarden:

Logo-LBH-FCblauw