Onze kernwaarden

Onze vijf kernwaarden zitten verankerd in het DNA van onze mensen en waarborgen een prettige samenwerking.

Open over alles

We benaderen anderen met een open vizier. We staan open voor ideeën van anderen, denken graag met u mee en zeggen eerlijk wat we ervan vinden. We werken graag samen in een open planproces.

Altijd ondernemend

We houden van iets tot stand brengen, zaken voor elkaar krijgen en tegelijkertijd toch ieders belang dienen. We ontwikkelen een visie, bedenken concepten, vertalen dit naar een plan en maken het waar. We zijn onafhankelijk, dragen de risico’s, nemen verantwoordelijkheid en houden de regie.

Innovatief

We krijgen energie van het bedenken van nieuwe dingen. Dat zijn niet altijd grote ontdekkingen, maar de dingen net even anders aanpakken, waardoor iets wél kan, duurzaam wordt, in waarde stijgt en mensen gelukkiger maakt, zelfs de volgende generaties.

Lekker creatief!

Wij zijn nieuwsgierig, stellen vragen en zien wat andere mensen niet altijd zien. ‘Kan niet’ prikkelt ons om te zoeken naar manieren waarop het wel kan. We puzzelen net zo lang tot alles past. Want als je ergens in gelooft, maar het gaat niet vanzelf, dan moet je creatief zijn.

Samen beter voor elkaar

Wij geloven dat we beter ontwikkelen met de inbreng van anderen. Goed samenwerken leidt meestal tot iets moois. Luisteren en ons verplaatsen in de ander is de basis bij alles wat we doen. De betrokkenheid is groot. We doen het samen, niet door je aan te passen, maar juist door jezelf te zijn.