Ontwikkelvisie

Als toonaangevend ontwikkelaar weten we wat de norm van morgen is. En die norm gaat niet alleen over het kiezen voor duurzame oplossingen en toekomstbestendige technieken. Woningen ontwikkelen we voor mensen. Wij creëren voor mensen één van de belangrijkste basisbehoeften in hun leven, een thuis. Een thuis beperkt zich niet alleen tot de woning zelf, maar ook de directe omgeving integreren we in de bestaande buurt of compleet nieuwe wijk. De gebruiker is het startpunt en samen vinden we de perfecte balans tussen wooncomfort en duurzaamheidsopgave. Woongeluk noemen we dat. We ontwikkelen vanuit respect voor het verleden, maar gericht op de toekomst. Duurzaam, sociaal verbindend en klaar voor volgende generaties.

"De gebruiker is het startpunt en samen vinden we de perfecte balans tussen wooncomfort en duurzaamheidsopgave.
Woongeluk noemen we dat."

Naast wonen creëren wij ook plekken waar mensen met plezier werken en winkelen. Met al deze disciplines in huis creëren we levendige en gedifferentieerde leefomgevingen met een unieke identiteit. We houden van variatie en afwisseling. Dat houdt ons scherp. We realiseren eenvoudige projecten, maar ook complexe binnenstedelijke ontwikkelingen en omvangrijke herstructureringen. 

Aan de basis van elk succesvol project ligt een goede samenwerking. Van idee tot realisatie zijn veel partijen betrokken, ieder vanuit hun eigen perspectief. We ontwikkelen samen met stakeholders, zoals toekomstige bewoners en omwonenden, gemeenten, woningcorporaties, beleggers en marktpartijen. Communicatie is daarbij cruciaal. Naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen, de belangen van de ander zien en rekening houden met elkaar, vormen het fundament van een goede samenwerking. Het is mooi om mensen mee te nemen in een ontwikkeling, zodat er draagvlak ontstaat en het een gezamenlijke opgave wordt. Zo kunnen we samen duurzaam waarde realiseren.  

"Aan de basis van elk succesvol project ligt een goede samenwerking."Logo-LBH-FCblauw