Wie zijn wij?

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een onafhankelijke en risicodragende projectontwikkelaar, met name gespecialiseerd in woningbouwprojecten. Van kleinschalige woningbouwplannen tot duurzame gebiedsontwikkeling of omvangrijke herstructurering. Veelal nieuwbouw, maar ook transformaties. We zijn in staat ontwikkelingen voor eigen risico en rekening te realiseren. Vanuit onze vestigingen in Son en Breugel, Utrecht, Hengelo en Arnhem bestrijken we een groot deel van Nederland en zitten we altijd in de buurt.

Janssen de Jong Projectontwikkeling is lid van de NEPROM, WoningBouwersNL (voormalig NVB) en het SWK en is ISO 9001-gecertificeerd.

Download hier onze corporate brochure.

Integrale aanpak en totaaloplossingen

Janssen de Jong Projectontwikkeling is een dochteronderneming van JAJOeen groep bouwgerelateerde bedrijven die het nieuwe fundament legt in een veranderende wereld. JAJO ontwikkelt, bouwt, onderhoudt, herstelt en oogst voor bedrijven, particulieren en overheden in binnen- en buitenland. Onze missie is samen de cirkel sluiten. 

Met de expertise en innovatieve, duurzame concepten van ons en onze zusterbedrijven zoals Janssen de Jong Bouw, Janssen de Jong OnderhoudPlusKoninklijke Woudenberg en Hercuton kunnen we vanuit een multidisciplinaire aanpak, praktische en doordachte totaaloplossingen bieden voor alle vastgoedvraagstukken, ideeën, wensen en doelen. Met concepten als: Nul-Op-Meter (NOM) en ModuFair.

Integriteit

Voor JAJO staat 'de mens' centraal. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als voor onze klanten en zakenpartners. We treden elkaar met open vizier en vertrouwen tegemoet. Integriteit, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn hierbij belangrijke waarden. Elke medewerker is op zijn of haar integriteit aanspreekbaar. Het management gaat daarbij voorop in het uitdragen ervan. Integriteit maken we niet alleen, maar juist met elkaar. Leidinggevenden scheppen hiervoor het juiste klimaat en vormen hiermee het fundament van ons integriteitbeleid. 
Om nieuwe medewerkers te informeren en bewust te laten worden van integriteit binnen JAJO ontvangen zij bij indiensttreding de gedragscode. Deze is hier te downloaden.
Als lid van de NEPROM onderschrijft Janssen de Jong Projectontwikkeling ook de NEPROM Gedragscode. Een onafhankelijke commissie ziet toe op de naleving van deze gedragscode. 

"Onze integriteit is belangrijker dan ons commerciële belang." Logo-LBH-FCblauw