De Tuinen van Wils

Den Haag

  • ProgrammaTotaal 70 woningen: 28 twee-onder-een-kapwoningen, 12 drie-onder-een-kapwoningen,12 vier-onder-een-kapwoningen, 8 semibungalows, 7 NOM-rijwoningen en 3 vrijstaande woningen.
  • StatusIn uitvoering (fase 1) - in verkoop (fase 2)
  • OntwerpVenster Architekten
  • UitvoeringBouwonderneming Stout B.V.
  • BijzonderhedenGasloos, alle woningen ten minste 10% duurzamer dan bouwbesluit, EPC 0, Nul op de Meter
Ga naar projectwebsite
Jan Willem Jansen Meer weten? Bel Jan Willem 088-355 9506

Op de rand met de gewilde wijk Bezuidenhout in Den Haag ontwikkelt Janssen de Jong Projectontwikkeling het project De Tuinen van Wils. Het woningaanbod in De Tuinen van Wils is heel gevarieerd. In totaal komen er 70 grondgebonden nieuwbouwwoningen. Deze zijn onder te verdelen in 28 twee-onder-een-kapwoningen, 12 driekappers, 12 vierkappers, 8 semi-bungalows, 7 NOM-rijwoningen en 3 vrijstaande woningen. De woningen zijn ontworpen door Richard van Tiggele van Venster Architekten. De inspiratie voor het ontwerp komt van de Haagse architect: Jan Wils.

De Tuinen van Wils wordt geheel begrensd door groen met o.a. de groenstrook langs de Schenk en is daarnaast voorzien van veel watergangen. Het wordt een rustige omgeving vanwege het besloten karakter van het hele project. De locatie heeft twee hoofdwegen: een mooie, groene laan langs de ecologische groenzone en een rustige ventweg. In de buurt worden veel nieuwe bomen aangeplant en de ecologische groenstructuur langs De Tuinen van Wils blijft volledig intact. Een groot deel van de woningen kijkt hier zelfs direct op uit. Het groene beeld wordt versterkt door riante kavels, parkeren zoveel mogelijk op eigen terrein en diepe tuinen.

Klik hier voor een panotour door De Tuinen van Wils.

Gerelateerd nieuws