Geerpark

Vlijmen

  • Programma271 woningen (koop en huur), waarvan 213 Nul-op de-Meter
  • StatusIn ontwikkeling - In uitvoering - Opgeleverd
  • Partner(s)Hendriks Coppelmans (deelplan Goede Morgen)
  • OntwerpVisser en Bouwman, Bulkens Architecten
  • UitvoeringJanssen de Jong Bouw Zuid
  • Bijzonderheden100% duurzaam en elektrisch met Nul-Op-de-Meter
Ga naar projectwebsite Bekijk de video
Rob Crul Meer weten? Bel Rob 088-355 9401

Geerpark in Vlijmen is een van de duurzaamste wijken in Nederland en in alle opzichten groen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit en de woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen. Wonen in Geerpark is 100% duurzaam en elektrisch, mét Nul-Op-de-Meter en daarmee zónder energierekening. De woningen zijn goed geïsoleerd en wekken zelf energie op met de zonnepanelen op het dak. Zo profiteren de bewoners van lage energielasten en kunnen energiezuinig, comfortabel en betaalbaar wonen.

Duurzaam gaat ook over woningen die hun waarde behouden. Huizen die over honderd jaar nog steeds aantrekkelijk zijn. En over sámen van Geerpark een thuis maken. In Geerpark zit duurzaamheid in het DNA.

Goede Morgen Geerpark

Goede Morgen is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouw wijk Geerpark in Vlijmen. In het hart van deze landelijke en energiezuinige wijk komen 205 nieuwbouw woningen in de architectuurstijlen Oud-Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig. In drie jaar tijd groeit hier een gevarieerde wijk voor starters, gezinnen en 55-plussers. Een plek waar je heerlijk landelijk woont aan de waterslinger of het park.

De 205 woningen in Goede Morgen worden ontwikkeld door Geerpark BV, een samenwerkingsverband tussen Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans.

 

Gerelateerd nieuws