Geerpark

Vlijmen

  • Programma271 woningen (koop en huur), waarvan 213 Nul-op de-Meter
  • StatusIn ontwikkeling - In uitvoering - Opgeleverd - In verkoop
  • Partner(s)Hendriks Coppelmans
  • OntwerpVisser en Bouwman, Bulkens Architecten
  • UitvoeringJanssen de Jong Bouw Zuid
  • Bijzonderheden100% duurzaam en elektrisch met Nul-Op-de-Meter
Ga naar projectwebsite Bekijk de video
Renée van Hoof Meer weten? Bel Renée

Geerpark in Vlijmen is een van de duurzaamste wijken in Nederland en in alle opzichten groen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit en de woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen. Wonen in Geerpark is 100% duurzaam en elektrisch, mét Nul-Op-de-Meter (NOM) en daarmee zónder energierekening. De woningen zijn goed geïsoleerd en wekken zelf energie op met de zonnepanelen op het dak. Zo profiteren de bewoners van lage energielasten en kunnen energiezuinig, comfortabel en betaalbaar wonen.

In Geerpark krijg je een heerlijk nieuw huis in een mooi opgezette wijk die uitnodigt om er (met elkaar) een fijne plek van te maken waar je graag en lang woont. De wijk staat niet op zichzelf maar is onderdeel van het gezellige Vlijmen. Door de variatie in woningen trekt Geerpark veel verschillende bewoners: starters, gezinnen en senioren. Samen maken zij er een warme dorpswijk van.

Kopen, huren of zelfbouwen. In Geerpark valt er wat te kiezen. Hier woon je comfortabel, in een wijk gebouwd voor de toekomst.

Nieuwe Morgen

Op een toplocatie, vlakbij het park of aan de waterslinger, groeit het nieuwste wijkdeel van de duurzame wijk Geerpark in Vlijmen: Nieuwe Morgen.

De woningen in Nieuwe Morgen hebben een moderne landelijke architectuur, met frisse accenten en mooie details zoals luifels en veranda’s. Alle woningen zijn gasloos en energieneutraal (nul-op-de-meter). Hier woon je dus duurzaam en geniet je van een zeer lage of zelfs geen energierekening, wat vooral in deze tijd zeer welkom is! En je bent helemaal klaar voor de toekomst.

Nieuwe Morgen fase 2 bestaat uit 42 koopwoningen en is nu in verkoop. Voor de meest actuele stand van zaken kun je terecht op de websites www.nieuwemorgengeerpark.nl of www.geerpark.nl.
Geerpark BV is een gezamenlijke onderneming van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling.

Gerelateerd nieuws