Kloosterdijck

Rosmalen

  • Programma30 woningen
  • StatusVerkocht
  • OntwerpMonadnock Architecten
  • UitvoeringJanssen de Jong Bouw zuid
Ga naar projectwebsite
Renée van Hoof Meer weten? Bel Renée 088-355 9408

Het nieuwbouwproject Kloosterdijck in Rosmalen is gelegen aan de Vlietdijk, de entree van De Groote Wielen. Een bijzonder nieuwbouwplan dat als een echte eyecatcher op een terp komt te liggen, omringd door water en omkaderd door een mix aan grasland, bomen, water en riet.

Kloosterdijck is aan de buitenzijde één geheel, robuust en karakteristiek! Het complex is markant vormgegeven met een entreebrug aan de westzijde, doorgangen aan de noord- en oostzijde en het balkon aan de oostzijde, als een venster, met uitzicht op het groen rondom het complex. Lichte gevels met bijzondere metselwerkdetails en veel groen. Sfeervol ingericht met ruimte voor parkeren, spelen en ontmoeten!

Kloosterdijck biedt ruimte aan 30 koopwoningen, onderverdeeld in 8 hoek- en 22 tussenwoningen in verschillende grootten. De woningen bestaan uit 2, 3 of 4 woonlagen. Allemaal met platte daken, waardoor men optimaal geniet van de ruimte! Elke woning beschikt over een tuin, die aan de buitenzijde van het complex is gesitueerd. De tuinen worden ommuurd, zodat niet alleen de privacy is gewaarborgd, maar ook zodat Kloosterdijck zich presenteert als een eenheid.


Gerelateerd nieuws

Relevante expertise