Schuytgraaf

Arnhem

  • Programma42 huurwoningen
  • StatusOpgeleverd (2016) aan ASR Dutch Core Residential Fund
  • OntwerpArchitect Mathieu Bulkens
  • UitvoeringJanssen de Jong Bouw Zuid
  • BijzonderhedenGasloos, de wijk Schuytgraaf is aangesloten op het stadswarmtenet
Rob Gerritsjans Meer weten? Bel Rob

Janssen de Jong Projectontwikkeling heeft in opdracht van ASR Dutch Core Residential Fund 42 woningen ontwikkeld in de wijk Schuytgraaf in Arnhem. De woningen zijn, van start bouw tot sleutel, in krap zes maanden tijd gebouwd dankzij een flexibel prefab bouwsysteem. Het opleveringsniveau is hoger dan het Bouwbesluit voorschrijft. De woningen zijn kwalitatief hoogwaardig en hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur en een uitgebreide badkamer.

De architectuur is geïnspireerd op de Amsterdamse Stijl naar de hand van architect Mathieu Bulkens. In de directe omgeving zitten een aantal verschillende scholen, een nieuw winkelcentrum en een medisch centrum.

hans-veen

Hans Veen, senior acquisitie- en verkoopmanager a.s.r. vastgoed vermogensbeheer

“Wij investeren in economische en demografische interessante stedelijke gebieden. Dit project paste uitstekend in onze portefeuille huurwoningen. De locatie en het project klopten. En wederwijdse relatie, de REBO Groep, maakte ons erop attent. We konden snel zaken doen met Janssen de Jong Projectontwikkeling en waren content met de manier waarop. Wij hebben een eigen Programma van Eisen voor onze huurwoningen en bepalen zelf het afwerkingsniveau. Het bestaande ontwerp kon daarop door Janssen de Jong Projectontwikkeling eenvoudig worden aangepast. Ook de snelle bouwtijd van een half jaar sprak ons aan. We verstonden elkaar goed op dit project. Dat is een compliment waard.”

Relevante expertise